Nieuwe website online, met gloednieuw kwaliteitsregister

Na maanden brainstormen, hard werken en voortdurend bijschaven is het zover: onze nieuwe website staat online! De site oogt fris en modern, en biedt alle mogelijkheden om evenementen te organiseren, zorgprofessionals te verbinden en operatieassistenten te stimuleren in hun groei. Leden profiteren bovendien van een nieuw kwaliteitsregister, waarmee zij - vanaf volgende week - eenvoudig hun portfolio up-to-date houden en met één druk op de knop een professioneel cv uitdraaien!

Cafe met iemand aan een laptop met daarop de nieuwe LVO-website

Gefaseerd in gebruik

Op dit moment is uitsluitend het openbare deel van de site beschikbaar.

Vanaf volgende week kun je als lid ook weer inloggen om je persoonlijke gegevens in te zien en je portfolio op te bouwen.

Cafe met vrouw achter een laptop

Lid worden

Ben je nog geen lid van de LVO? Meld je dan snel aan via ledenadministratie@lvo.nl Je profiteert dan direct van de volgende voordelen:

  • toegang tot het kwaliteitsregister;
  • korting op het jaarlijkse LVO-Congres;
  • korting op een lidmaatschap van vakbond NU’91;
  • juridische ondersteuning bij eventuele arbeidsconflicten;
  • een aanbod aan praktische middelen en ondersteunende tools;
  • het blad Operationeel vier keer per jaar in de bus.
Cafe met man achter een laptop

Suggesties voor verbetering

Komende tijd gaat de LVO aan de slag om de website verder af te ronden en te verfijnen. Suggesties voor verbetering zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Stuur ze gerust naar: webmaster@lvo.nl Ontzettend bedankt alvast!

Woord van dank

Tot slot willen we nog de volgende organisaties en personen danken voor de samenwerking tijdens de realisatie van de nieuwe website:

En vanzelfsprekend de volgende leden van de LVO, die veel van hun vrije tijd hebben gestoken in het bedenken en realiseren van de nieuwe site: Nicole Dreessen, Hennie Mulder, Thomas Kerres, Rina Koopman-Kuijl en Fryda Menger.

Cafe met een vrouw achter een laptop

Tot slot

Stuur dit bericht gerust door naar collega's, zodat zo veel mogelijk operatieassistenten de nieuwe website kunnen checken en lid kunnen worden! Hoe meer leden, hoe meer we in politiek Den Haag te vertellen hebben.

Samen staan we sterk!