Nog één week om je aan te melden voor de Young Professional Award!

Heb jij jezelf al aangemeld voor de Young Professional Award? Nee, lees dan even verder. Want, ga je binnenkort afstuderen of ben je net afgestudeerd? En ben je trots op je scriptie of heb je belangrijk onderzoek verricht? Laat het de wereld weten en stuur je scriptie of afstudeerproject in voor deze gerenommeerde prijs!

Pieter Buijsman in 2018 met zijn Young Professional Award

Kennis delen

De Award-verkiezing is een jaarlijkse competitie voor jonge operatieassistenten, de Young Professionals. Het mooie van deze Award is dat de belangrijke kennis die aanstormende talenten hebben opgedaan wordt gedeeld. Zo blijft de kennis niet beperkt tot het eigen ziekenhuis.

Mooie prijzen

De eerste prijs bestaat uit het Young Professional Award-beeld, een geldbedrag van 250 euro én een artikel in Operationeel, hét vakblad voor operatieassistenten. Bovendien wordt de winnaar uitgenodigd om de pitch van het project nog eens te presenteren tijdens het LVO Congres 2024.

Afbeelding van de Van Straten Medical Young Professional Award

Winnaars van de tweede en derde prijs krijgen een mooie vermelding in Operationeel.

Doe mee!

Stuur vóór 15 juni 2023 je vakwerk of afstudeerproject naar onderwijs@lvo.nl. De Commissie Onderwijs van de LVO beoordeelt de inzendingen en nomineert de Young Professionals. Tijdens de Praktijkbegeleiders-, werkbegeleiders- en studentendag in oktober 2023 pitchen de genomineerde hun project. De Commissie Onderwijs kiest dan, samen met een vertegenwoordiger van Van Straten Medical, de winnaar. Deze zal de prijs tijdens het evenement in ontvangst mogen nemen. De winnaar wordt van harte uitgenodigd de pitch tijdens het LVO Congres 2024 nogmaals te houden.


Wat: scriptie of afstudeerproject
Wanneer: vóór 15 juni 2023
Naar wie: onderwijs@lvo.nl


Deze competitie wordt georganiseerd door de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO), in samenwerking met Van Straten Medical, leverancier van chirurgisch instrumentarium.