Dag van de Operatieassistent 2019

Datum: 
vrijdag, 15 februari, 2019 - 09
LVO mini-symposium en uitreiking YP Award
Organisatie: 
LVO

 
De Dag van de Operatieassistent is elk jaar op 15 februari. De LVO wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we een mini-symposium op vrijdag 15 februari 2019.

In de ochtend vindt de jaarlijkse ALV plaats, waarbij we onze plannen voor het komende jaar zullen presenteren. Tevens zullen enkele leden van het bestuur herkiesbaar zijn.

Voor de Young Professionals is dé kans om de YP Award te winnen, die zoals elk jaar beschikbaar wordt gesteld door de firma Van Straten Medical. Iedere student die dit jaar of in maart 2019 afstudeert, kan zijn afstudeerproject insturen. Uit de inzendingen worden er 3 genomineerd, die op 15 februari een presentatie mogen geven over hun onderwerp. En de beste zal winnen! Het programma voor dit symposium volgt spoedig.

In 2019 is er geen LVO Congres in maart, zoals je gewend bent. In mei 2019 vindt het namelijk het Europese congres voor operatieassistenten EORNA plaats in Nederland, Den Haag. Zeer binnenkort opent hiervoor de inschrijving.