Praktijkbegeleiders- en studentendag 2023

Datum: 
dinsdag, 3 oktober, 2023 - 09
Gevarieerde dag voor studenten, praktijk- en werkbegeleiders
Locatie: 
Nadere informatie volgt
Organisatie: 
Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO)

 


Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseert de LVO weer haar jaarlijkse PB-/Studentendag: hét evenement voor alle operatieassistenten in opleiding en hun praktijk- en werkbegeleiders. Een interactieve dag met een gevarieerd programma en boeiende sprekers, waarbij je een mooi beeld krijgt van wat zich buiten je eigen operatiekamer en ziekenhuis afspeelt.


Studenten, praktijk- en werkbegeleiders

Elk jaar organiseert de Onderwijscommissie van de LVO de PB-/Studentendag. Deze dag is speciaal bedoeld voor iedereen die een opleiding tot operatieassistent volgt, ongeacht het leerjaar of opleidingsinstituut. Ook de praktijk- en werkbegeleiders zijn van harte welkom.

Informeel, leerzaam en interactief

Tijdens de PB-/Studentendag ontmoet je medestudenten, deel je kennis en ervaring, leer je over de nieuwste technieken en ontdek je allerlei leuke weetjes. Verder kun je luisteren naar boeiende presentaties, om hierover met elkaar in discussie te gaan en ideeën uit te wisselen. Tot slot kun je natuurlijk kennismaken met de mensen van de LVO, die je graag vertellen wat de beroepsvereniging voor alle operatieassistenten in Nederland betekent.

Young Professional Award

Een van de hoogtepunten van de dag is de uitreiking van de Young Professional Award (YPA), een jaarlijkse prijs voor jong, aanstormend talent. In de ochtend krijgen de genomineerden de kans om hun project te presenteren, na de lunch volgt de prijsuitreiking. De eerste prijs bestaat uit het YPA-beeld, een bedrag van 200 euro én een artikel over het project in het vakblad Operationeel. Winnaars van de tweede en derde prijs krijgen ook een vermelding in het blad. De YPA is een samenwerking met Van Straten Medical, leverancier van chirurgisch instrumentarium.

Thema en programma

Nadere informatie volgt.

Accreditatie

Met deelname aan de PB-/Studentendag kun je 4 punten verdienen voor het kwaliteitsregister van de LVO. Dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Praktische informatie

De PB-/Studentendag vindt plaats op dinsdag 3 oktober 2022.

Nadere informatie volgt.

Aanmelden

Nadere informatie volgt.