Van Straten Medical Young Professional Award

 

Het LVO Congres is bij uitstek een gelegenheid om jonge operatieassistenten aan het woord te laten. Zo vroeg in hun loopbaan zitten zij niet alleen vol goede ideeën, veelal hebben ze recentelijk, tijdens hun opleiding, nuttige onderzoeken gedaan. We zetten deze Young Professionals tijdens het jaarlijks terugkerende tweedaagse LVO Congres dan ook graag in de schijnwerpers.

Op welke manier? Jonge operatieassistenten kunnen elk jaar strijden om de Van Straten Medical Young Professional Award. Iedere Young Professional kan zijn of haar afstudeerproject inzenden. Voorwaarde is dat je recentelijk je diploma hebt ontvangen of binnenkort gaat afstuderen.  

Eén winnaar  

De beste inzendingen worden genomineerd. De genomineerden worden uitgenodigd als gast en spreker op het LVO Congres. Zij mogen het tweedaagse congres op kosten van de LVO bijwonen. Op de eerste congresdag geven de genomineerden een korte presentatie over hun onderwerp. De presentaties worden beoordeeld door de leden van de Commissie Onderwijs en een vertegenwoordiger van de firma Van Straten Medical. De winnaar krijgt een prachtige Award én een geldprijs.   

Wie waagt, die wint  

Voor het congres zoeken we dus elk jaar recent gediplomeerden en 3e jaars studenten om mee te doen. Wij vragen ook praktijkopleiders en docenten dit onder de aandacht te brengen van deze groep.   

De inzendingen voor het LVO Congres van 2020 moeten vóór 1 december 2019 worden gestuurd naar: onderwijs@lvo.nl