LVO Webinar 2021

LVO-congres op 11 maart 2021 wordt webinar

 
Komend jaar organiseren we ons congres op donderdag 11 maart vanwege COVID-19 volledig online. Gezien de maatregelen die de regering heeft genomen met de anderhalve-metermaatschappij is het niet mogelijk het LVO-congres te organiseren zoals de 33 voorgaande jaren.
 
De congrescommissie heeft al een mooi en boeiend programma samengesteld, een programma wat ook heel goed via een webinar online gevolgd zal kunnen worden. Het congresbureau waar de LVO mee samen werkt, Congress Care, heeft in de afgelopen maanden al veel van deze webinars verzorgd. Met groot succes. Uiteraard zal de LVO iedereen steeds op de hoogte houden met nieuws over de inschrijving, op welke manier er kan worden ingelogd, wat de tijden zullen zijn en natuurlijk het programma. Het thema van deze dag is : ”Andere tijden- De Groene OK”.
 
In de hoop dat er in de loop van het komende jaar een vaccin is en we weer lijfelijk met meer personen samen kunnen komen, gaan we in het najaar van het volgende jaar een eendaags congres organiseren. 
 
Datum en tijd zullen tijdig bekend worden gemaakt!
 
Informatie op onze eigen website en op de speciale congres website www.lvocongres.org.
Donderdag 11 maart
Het thema voor het LVO-webinar is: “Andere tijden-de Groene OK”
 
Lees ook: