CZO Flex Level: Denk mee over beroepsprofiel operatieassistent

Doe mee met de online consultatieronde

CZO Flex Level werkt aan verbetering van het opleidingsaanbod voor gespecialiseerde verpleegkundigen en medisch ondersteunende professionals in Nederland. Het project is een initiatief van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Het doel van het project is om het opleidingsaanbod voor gespecialiseerde verpleegkundigen en medisch ondersteunend personeel te verbeteren en om de arbeidsmarktproblematiek te lijf te gaan.

CZO Flex Level: eerste opzet epa’s gereed

In het project CZO Flex Level worden de CZO erkende opleidingen beschreven op basis van professionele activiteiten, ofwel entrustable professional activities (epa’s).

In het eerste kwartaal van 2019 hebben vele zorgprofessionals en onderwijskundigen zich gebogen over titels en korte omschrijvingen. Voordat de epa’s verder worden uitgewerkt, wordt nu eerst feedback gevraagd via een online consultatieronde.  

Van 13 tot en met 26 mei is er gelegenheid om te reageren op de eerste inventarisatie van de epa’s.

Ben jij geïnteresseerd in deze ontwikkeling en wil je meedenken over de toekomst van jouw beroepsprofiel?
Schrijf je dan in via de website van czoflexlevel.nl

Het gaat om een groot aantal CZO erkende opleidingen, die zijn onderverdeeld in vier themaclusters. Voor operatieassistenten gaat het om het themacluster MOO.

Aanmelden kan tot uiterlijk 11 mei. De online consultatieronde sluit op 26 mei.

Meer weten?