Dag voor Kwaliteitscoördinatoren op een OKC

De Commissie Onderwijs van de LVO organiseert op maandag 30 oktober 2017 een gezamenlijke studiedag voor kwaliteitscoördinatoren van de operatieafdeling. Deze studiedag wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal kwaliteitscoördinatoren van een operatiekamercomplex. 

Samen met de kwaliteitscoördinatoren heeft de Commissie Onderwijs een aantrekkelijk programma samengesteld. Wij willen hierbij een start maken om landelijk de kwaliteitscoördinatoren te ondersteunen. De bedoeling is om deze dag jaarlijks te organiseren op een wisselende locatie.   

De organisatie wil graag inspelen op de verschillende achtergronden van de kwaliteitscoördinatoren van het operatiekamercomplex. Daarom worden voor deze dag afgevaardigden van de beroepsgroep operatieassistenten, anesthesie- en recoverymedewerkers uitgenodigd die als specifiek aandachtspunt kwaliteit in hun takenpakket hebben.   

Wij hopen voor deze dag op een goede opkomst vanuit de drie beroepsgroepen die werkzaam zijn als kwaliteitscoördinator op een operatiekamercomplex. En toekomstgericht op het verder uitbouwen, bundelen en structureren van de aanwezige kennis van en door u als kwaliteitscoördinator.   

U bent van harte welkom deze uitnodiging door te sturen aan andere kwaliteitscoördinatoren van een operatiekamercomplex die mogelijk deze aankondiging niet hebben gelezen.   

Aanvullende informatie over deze studiedag:  

Programma 
Inschrijven
Kosten bedragen € 60,00
Locatie: Van Straten Medical in Nieuwegein  

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Commissie Onderwijs van de LVO: onderwijs@lvo.nl