Doe mee en maak kans op de Young Professional Award

Ben je een jonge operatieassistent? En heb je een recentelijk je diploma ontvangen? Stuur dan je scriptie of afstudeerproject in en maak kans op de Van Straten Medical Young Professional Award. De uitreiking vindt plaats tijdens het LVO Congres 2018 dat plaatsvindt op 8 en 9 maart.

Iedere ‘Young Professional’ kan zijn of haar afstudeerproject inzenden. Diegenen die in maart of augustus 2017 hun diploma hebben behaald, of die hun diploma in maart 2018 ontvangen, worden van harte uitgenodigd hun scriptie, onderzoek of literatuuronderzoek in te sturen.

De beste inzendingen worden genomineerd. Behoor jij tot de genomineerden? Dan word  je uitgenodigd als gast en spreker op het LVO Congres en mag je het tweedaagse congres op kosten van de LVO bijwonen! Op de eerste congresdag geven de genomineerden een korte presentatie over hun onderwerp. De presentaties worden beoordeeld door de leden van de Commissie Onderwijs en een vertegenwoordiger van de firma Van Straten Medical. De winnaar krijgt een prachtige Award én een geldprijs.

We zoeken dus recent gediplomeerden en 3e jaars studenten om mee te doen. Wij vragen praktijkopleiders en docenten dit onder de aandacht te brengen van deze groep.

De inzendingen moeten voor 1 december 2017 worden gestuurd naar: onderwijs@lvo.nl