Film & Win: kaarten voor EORNA 2019

Trots op je werk als operatieassistent? Maak een kort filmpje van maximaal drie minuten over je werk  en maak kans op twee entreekaarten voor het EORNA congres “On THE MOVE” van 16-19 mei 2019  in Den Haag.

Stuur je film voor 20 april 2019 naar: prvoorlichting@lvo.nl met je naam en e-mailadres. Voor 1 mei maken wij bekend wie de winnaar is. 

NB:

- Door het insturen van je gemaakte film geef je de LVO (Landelijke Vereniging Operatieassistenten) toestemming deze te mogen gebruiken voor publicatie.
- Houd altijd rekening met de privacy als je opnamen in het ziekenhuis maakt! Patiënten en artsen, maar ook bezoekers en ander personeel, mag je nooit zonder toestemming filmen! Vraag altijd schriftelijke toestemming van mensen die op beeld komen. Dit in verband met de AVG-wet.  

Tips:

- Bedenk een pakkende titel voor jouw filmpje.  
- Een goede voorbereiding is het halve werk. Bereid je verhaal voor. Voorkom lange stiltes en onnodige herhaling. Zorg voor afwisseling.   
- Zorg voor spannend beeld en wissel van shot en film vanuit verschillende standpunten.
- Speel in op de actualiteit.

Tot slot:

Het filmpje kun je het beste versturen via WeTransfer. Dit is een gratis dienst waarmee je grote bestanden kunt versturen.

Wij kijken uit naar jullie inzendingen!

Veel succes!