Ieder lid telt

Ieder lid telt

 

Bij de LVO telt ieder lid. Helaas zeggen sommige leden hun lidmaatschap op. Maar er zijn ook leden die zich bedenken en opnieuw lid worden. Zo ook Maaike Louwe.

 

Zij schreef de LVO:

‘De reden dat ik opgezegd had is dat ik eigenlijk niet veel met het lidmaatschap van de LVO deed. Ik ben nu sinds 1 februari kwaliteitsfunctionaris op de OK en merk nu dat ik toch veel informatie bij jullie kan vinden vandaar dat ik toch weer lid ben geworden. Ook ben ik erachter dat we bij het VUmc ons lidmaatschap kunnen declareren.’

 

Het LVO-lidmaatschap kent veel voordelen. Zo is er de gratis registratie in het Kwaliteitsregister; gratis thuisbezorging van het vakblad Operationeel; gratis een gebonden exemplaar van het beroepsprofiel; korting op scholingen en congressen; individuele belangenbehartiging bij problemen met je werkgever en voordelig duolidmaatschap van NU’91 (vakbond voor de verpleging en verzorging).

 

Sommige operatieassistenten zijn al tientallen jaren lid van de LVO. Er zijn zelfs nog collega’s lid vanaf de oprichting van de LVO eind jaren zeventig.

 

Over de foto: Ooit ontvingen nieuwe leden een badlaken van de LVO. Dit exemplaar is gespot tijdens de zomervakantie. Nieuwe leden krijgen nu een paar speciale LVO-sokken. Ook lid worden? Ga naar lvo.nl/inschrijven