Randy Juharianto winnaar Young Professional Award

And the winner is... Randy Juharianto!

Randy Juharianto heeft gisteren de Van Straten Medical Young Professional Award gewonnen. De Award werd uitgereikt op de eerste dag van het 33ste LVO Congres op 5 maart in De Reehorst in Ede. Randy, werkzaam in het Dijklander Ziekenhuis, kreeg de award voor zijn onderzoek naar 'De schadelijkheid van chirurgische rook voor patiënten in een laparoscopische setting'. Randy gaat naar huis met de Award en een leuk geldbedrag.

Voorafgaand aan de uitreiking vonden de presentaties plaats. Er stonden dit jaar vier scripties op lijst op genomineerd te worden:

  1. Het classificeren van spoedsectio’s | Alexandra Bakker (operatieassistent bij het VUmc)
  2. De schadelijkheid van chirurgische rook voor patiënten in een laparoscopische setting | Randy Juharianto 
  3. When every second counts | Ezra Landman en Beau Lieskamp (anesthesiemedewerker), en Mayke Pelzers en Julia Roelofs (operatieassistenten), MUMC+
  4. Robotchirurgie bij pancreaticoduodenectomie | Yadi Hagenaars, Hanneke Verdult (Bravis Ziekenhuis), Sabine Hoogendoorn, Gaby Spoeltman (Reinier de Graaf Ziekenhuis)

De keuze was moeilijk, maar de jury bestaande uit de leden van de Commissie Onderwijs en een vertegenwoordiger van de firma Van Straten Medical, heeft de scriptie van Randy Juharianto als winnaar uitgeroepen. 

We kijken terug om vier geweldige presentaties.

Namens Van Straten Medical en de LVO danken wij alle kandidaten hartelijk voor hun inzet.