St. Anna Ziekenhuis winnaar EORNA prijsvraag

Met een ludiek filmpje over handhygiëne heeft het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop twee vrijkaarten gewonnen voor EORNA 2019.

Begin dit jaar schreef de LVO een prijsvraag uit waarmee twee kaarten te winnen waren voor het EORNA congres, dat plaatsvindt van 16-19 mei a.s. in Den Haag.

De opdracht was om een filmpje te maken over het werk als operatieassistent. Naast originaliteit heeft de jury gelet op creativiteit en diversiteit. De jury heeft unaniem gekozen voor het filmpje van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Uit het juryrapport:

"Op een geheel eigen ludieke wijze heeft het St. Anna Ziekenhuis een serieus thema als handhygiëne weten over te brengen. Er zit veel vaart en afwisseling in het filmpje, mede door de muziekkeuze (Sexy and I know van LMFAO). Wij waarderen het in het bijzonder dat zij op de muziek van dit nummer een geheel eigen tekst hebben gemaakt: 'It's safety and I know it!' Ook vinden wij het een geweldige prestatie dat het filmpje met zoveel medewerkers tot stand is gekomen."  

De jury feliciteert Yvonne Oversteeg en haar collega-operatieassistenten in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop van harte met het bepaalde resultaat. Met de gewonnen vrijkaarten zullen twee operatieassistenten uit het St. Anna Ziekenhuis het EORNA congres bezoeken. Names de LVO wensen wij jullie een mooi en leerzaam congres toe.

Het filmpje is gemaakt met een dikke knipoog en dient in een context te worden geplaatst. Het filmpje zal daarom niet via het internet worden verspreid. Om de pret niet te drukken, hebben wij een flyer gemaakt met de leukste screenshots.