Symposium op Dag van de Operatieassistent 15 februari 2019

De Dag van de Operatieassistent is elk jaar op 15 februari. De LVO wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we een mini-symposium op vrijdag 15 februari 2019.

In de ochtend vindt de jaarlijkse ALV plaats, waarbij we onze plannen voor het komende jaar zullen presenteren. Tevens zullen enkele leden van het bestuur herkiesbaar zijn.

Voor de Young Professionals is dé kans om de YP Award te winnen, die zoals elk jaar beschikbaar wordt gesteld door de firma Van Straten Medical. Iedere student die dit jaar of in maart 2019 afstudeert, heeft tot 1 januari 2019 de tijd zijn/haar afstudeerproject in te sturen. Uit de inzendingen worden er 3 genomineerd, die op 15 februari een presentatie mogen geven over hun onderwerp. En de beste zal winnen! Het programma vind je hier.

In 2019 is er geen LVO Congres in maart, zoals je gewend bent. In mei 2019 vindt het namelijk het Europese congres voor operatieassistenten EORNA plaats in Nederland, Den Haag. De inschrijving voor EORNA is inmiddels geopend. 

>> Inschrijven voor het symposium 'Samen naar de toekomst!' kan via deze link.