Verslag Ambassadeursdag 2017

De Ambassadeursdag van afgelopen 8 juni stond in het teken van communicatie, vernieuwingen en het onderwerp ‘bevoegd en bekwaam werkzaam zijn’. De aanwezige ambassadeurs uit de diverse regio's kregen de Ambassadeursmap uitgereikt door een van onze Young Professional: Simone Jonker. Simone gaf uitleg over de opzet van de Ambassadeursmap en hoe deze te gebruiken.

De vraag wat de ambassadeurs kunnen betekenen voor de operatieassistenten op de werkvloer en daarbuiten was ook tijdens afgelopen Ambassadeursdag een belangrijk gespreksonderwerp. Het blijft noodzakelijk om als ambassadeur goed geïnformeerd te zijn over wat onze beroepsvereniging te bieden heeft aan leden en niet-leden.

Ook het onderwerp ‘bevoegd en bekwaam’ is een belangrijk onderwerp. De meningen zijn verdeeld. In de samenwerking met de leden moet hierover dus consensus worden bereikt om daadkrachtig mee te kunnen discussiëren.

Tot slot werd in de ochtend een PowerPoint presentatie getoond over wat de LVO doet en kan betekenen voor een ieder. Ambassadeurs die deze presentatie in hun eigen ziekenhuis willen laten zien, kunnen deze opvragen door een mail te sturen naar: infoambassadeur@lvo.nl 

De dag werd ’s middags afgesloten met een sportieve activiteit in Breda. We boften met het mooie weer. Het was kortom een prima dag. Volgend jaar hopen we meer ambassadeurs te mogen ontvangen.