OK-Krant nummer 3 verschenen

Op de cover van de nieuwste OK-Krant: Randy Juharianto, de winnaar van de Young Professional Award 2020.
 
Randy kreeg de award en een leuk geldbedrag uitgereikt door Ron op de Weegh van de firma Van Straten Medical voor zijn onderzoek naar 'De schadelijkheid van chirurgische rook voor patiënten in een laparoscopische setting'.
 
En verder in deze nieuwste editie van de OK-Krant:
 
- Tom Pereboom stopt na 7 jaar als voorzitter van de SVN

LVO-bijeenkomsten uitgesteld i.v.m. Coronavirus

I.v.m. de crisis rondom verdere verspreiding van het Coronavirus gaat de geplande Studentendag op 31 maart niet door. De deelnemers en sprekers zijn hierover reeds geïnformeerd.
 
Ook de geplande Ambassadeursdag op 14 mei gaat niet door.
 
Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Afhankelijk van hoe deze crisis zich ontwikkelt, zullen we met nieuwe data komen. 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Commissie Onderwijs LVO

 

LVO-congres in tijden van Covid-19

Op sociale media zoals Facebook en LinkedIn wordt de vraag gesteld waarom de LVO tijdens de uitbraak van het Covid-19 virus, beter bekend als Corona, het 33e-LVO-congres ‘Buigen of Barsten’, liet doorgaan. Uiteraard zijn wij bij deze beslissing zeker niet over één nacht ijs gegaan. Na uitgebreide consultering bij zowel het RIVM als de NVZ, bleek dat het veilig en verantwoord was om het congres te laten doorgaan.
 

Randy Juharianto winnaar Young Professional Award

And the winner is... Randy Juharianto!

Randy Juharianto heeft gisteren de Van Straten Medical Young Professional Award gewonnen. De Award werd uitgereikt op de eerste dag van het 33ste LVO Congres op 5 maart in De Reehorst in Ede. Randy, werkzaam in het Dijklander Ziekenhuis, kreeg de award voor zijn onderzoek naar 'De schadelijkheid van chirurgische rook voor patiënten in een laparoscopische setting'. Randy gaat naar huis met de Award en een leuk geldbedrag.

Genomineerden YP Award 2020 bekend

Welke jonge operatieassistent wint dit jaar de Van Straten Young Professional Award?
 
Tot 1 december afgelopen jaar hadden pas afgestuurde operatieassistenten de kans om hun scriptie of onderzoek in te sturen. Van alle inzendingen zijn er vier afstudeerprojecten genomineerd voor de Van Straten Young Professional Award. De jonge professionals mogen hun scriptie of onderzoek presenteren tijdens aankomend LVO Congres.
 

Pagina's

Abonneren op LVO | Landelijke Vereniging van Operatieassistenten RSS