Save the date: noteer 10 maart voor het 35e LVO Congres!

Op donderdag 10 maart 2022, van 9.30 uur tot 16.15 uur, houdt de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) haar 35e LVO Congres. Het congres vindt online plaats en heeft als toepasselijk thema: Ontmaskerd. Experts op het gebied van plastische chirurgie, uro/gynaecologie en orthopedie/trauma, vertellen over ontwikkelingen in hun vakgebied. Vanzelfsprekend is er nieuws over de LVO, en komt de stand van zaken op de OK aan bod.

Operationeel nummer 3 van 2022 weer in de bus

 
Operationeel, hét vakblad voor alle operatieassistenten van Nederland, ligt weer in de bus bij alle leden van de LVO. In de derde editie van 2022 hebben we weer een aantal interessante onderwerpen.


OK-collega uitgelicht

Linda Marquez Cisneros (39) houdt veel ballen in de lucht. Ze werkt dertig uur per week als operatieassistent, dagcoördinator en ergocoach in het MCL, runt een gezin en is actief in de LVO. ‘Ik zet me graag in voor de erkenning van ons beroep.’

Gratis entree LVO-congres winnen? Vergeet dan niet nog even de online media enquête in te vullen!

 
Onlangs stuurden wij jou de uitnodiging voor de grote LVO media enquête. We willen heel graag weten wat je van ons blad Operationeel en van de online media vindt. Heb je nog niet deelgenomen, dan kun je dat alsnog doen.


Als dank voor het invullen maak je kans op een gratis toegangsticket voor het LVO-congres in maart 2023, inclusief feestavond!

Meld jezelf nu aan voor de PB-/Studentendag op 4 oktober 2022

 
Op dinsdag 4 oktober 2022 organiseert de LVO weer haar jaarlijkse PB-/Studentendag: hét evenement voor alle operatieassistenten in opleiding en hun praktijk- en werkbegeleiders. Een interactieve dag met een gevarieerd programma en boeiende sprekers, waarbij je een mooi beeld krijgt van wat zich buiten je eigen operatiekamer en ziekenhuis afspeelt. Mis het niet en meld je aan via het formulier onderaan op deze pagina, of via deze link.

Pagina's

Abonneren op LVO | Landelijke Vereniging van Operatieassistenten RSS