LVO Ambassadeurs

De LVO-ambassadeur werkt op een OK en is het aanspreekpunt voor LVO-zaken op de afdeling. Hij of zij is de schakel tussen LVO en de werkvloer. Daarnaast heeft de LVO-ambassadeur een taak bij het werven van leden en het verspreiden van voorlichtingsmateriaal, bijscholingsagenda, cao-zaken, etc.

LVO-ambassadeurs krijgen ondersteuning van de LVO om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zo is er een contactpersoon waar ambassadeurs terechtkunnen, krijg je als ambassadeur flyers doorgestuurd die je kunt ophangen en mag je elk jaar deelnemen aan de speciale LVO Ambassadeursdag. 

Het streven is om per ziekenhuis en/of locatie één LVO-ambassadeur te hebben.
 

Ambassadeur worden?

Een ambassadeur is iemand die een organisatie vertegenwoordigt naar de buitenwereld toe. Een ambassadeur voor een vereniging is dus een soort spreker of gezicht voor die vereniging. 

Om onze vereniging meer bekendheid te geven en een groter ledenbestand te creëren, wordt er een aantal zaken van een ambassadeur verwacht. Speciaal voor onze ambassadeurs hebben wij een Ambassadeursmap gemaakt. Hierin lees je alles wat je moet weten over de LVO en wat wij van onze ambassadeurs verwachten. Je kunt de Ambassadeursmap hieronder downloaden.

Is er in jouw ziekenhuis geen LVO-ambassadeur? Heb je belangstelling om ambassadeur te worden? Dan ben je meer dan welkom!

Stuur een mailtje naar infoambassadeur@lvo.nl