Traumadagen 2015

Op 5 en 6 november zullen weer de traumadagen plaatsvinden in de RAI te Amsterdam. HET landelijke traumacongres voor traumachirurgen, orthopeden en operatie assistenten. De plek om wetenschappelijk up to date te blijven en op een informele manier met elkaar te kunnen discussiëren. Het programma is zeer afwisselend en interessant voor een ieder.

Zo zal er onder andere gesproken worden door Prof. dr. Krettek een wereldwijd gerenommeerd trauma- en orthopedisch chirurg uit Hannover Duitsland. Hij zal samen met andere traumachirurgen en orthopeden een mooie discussie aangaan over proximale humerusfracturen: to fix or to sling?

Er zullen wederom plenaire sessies en parallelle sessies zijn. De parallelle sessies voor de operatieassistenten wordt samengesteld door H. Mulder, operatie assistent in het Maxima Medisch centrum en bestuurslid van het LVO.

Wat wij belangrijk vinden aan dit traumacongres waar chirurgen, orthopeden en operatie assistenten samen aan deelnemen is zoals gezegd: SAMEN. Samen werken wij schouder aan schouder op de operatiekamer om de best mogelijke uitkomst voor de patiënten te bereiken. Daarom vinden wij het essentieel dat het congres niet alleen voor specialisten is maar juist ook voor operatie assistenten!

Wij hopen u allen in grote getale te mogen begroeten in de RAI!

Met vriendelijke groet,

P.V. van Eerten, Traumachirurg Maxima Medisch Centrum, voorzitter Traumadagen 2015
(M. van den Brand, AIOS Heelkunde, differentiatie Traumachirurgie Deventer Ziekenhuis)

Nieuwsbrief uitgave: