Young Professional Award 2021

Doe mee en maak kans op de Young Professional Award 

 

Presentaties en uitreiking YP Award verplaatst naar themadag op 25 november 2021. Einddatum voor insturen scriptie aangepast naar 1 mei 2021.

Ook dit jaar is de LVO op zoek naar operatieassistenten die recentelijk of bijna zijn afgestudeerd én een afstudeerproject hebben afgerond. Wij vinden het belangrijk om de kennis die jullie met onderzoek hebben opgedaan te delen met andere operatieassistenten, zodat deze kennis niet beperkt blijft tot jouw eigen ziekenhuis. 
 
I.v.m. de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus, is besloten het LVO-congres van donderdag 11 maart als webinar aan te bieden. Dit heeft als consequentie dat er geen ruimte meer is voor de genomineerden voor de Young Professional Award. Daarom organiseren we een aparte themadag op donderdag 25 november waarbij we hopelijk weer bij elkaar kunnen komen. Dan mogen de 3 genomineerden hun presentatie houden. De datum voor het insturen is aangepast.
 
Stuur je eindproduct voor 1 mei 2021 naar: onderwijs@lvo.nl
 
De inzendingen worden beoordeeld door de leden van de LVO-commissie Onderwijs en een vertegenwoordiger van de firma Van Straten Medical. Er worden drie inzendingen genomineerd. De genomineerden krijgen een uitnodiging om de themadag op 7 oktober 2021 gratis bij te wonen en hun onderzoek te presenteren. De winnaar gaat naar huis met de Van Straten Medical Young Professional Award en een leuk geldbedrag.