LVO Ledendag 2025, met ochtendprogramma rond thema traumatologie

Helaas ging de Ledendag 2024 niet door. Maar we hebben goed nieuws: er is al een nieuwe datum vastgesteld en het ochtendprogramma, met als thema traumatologie, is al volledig geregeld. Noteer daarom zaterdag 17 mei 2025 vast in je agenda! Het wordt leerzaam, inspirerend en ontzettend gezellig! Mis het niet, er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Zodra de aanmelding geopend is, laten we het hier weten; houd onze kanalen in de gaten!

Ledendag 2024

Gevarieerd programma

Op zaterdag 17 mei 2025 organiseren wij de eerste LVO Ledendag, waarbij iedereen die lid is eens lekker in het zonnetje wordt gezet! Deze feestelijke dag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak;
  • Informatief wetenschappelijke bijeenkomst, met als thema: traumatologie;
  • Heerlijke, uitgebreide lunch;
  • Leuke activiteit in de binnenstad van Amersfoort;
  • Afsluiting met borrel.

Praktische informatie

De dag vindt plaats in Amersfoort (de exacte locatie wordt nog bekend gemaakt).

We beginnen om 9.00 uur met een gezellig welkom, waarbij je kunt genieten van een kop koffie of thee met gebak. Om 9.30 uur begint het programma. We sluiten de dag af rond 16.00 uur met een lekkere borrel.

Enkele spelregels

Deelname aan deze dag, ter waarde van 75,00 euro, is gratis en exclusief voor leden. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Zodra de aanmelding geopend is, lees je dat op deze pagina en vind je het formulier hieronder.

Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, geen probleem. Dat kan gebeuren. Meld jezelf dan uiterlijk 48 uur van tevoren af via een e-mail naar secretaris@lvo.nl. We hoeven dan geen kosten in rekening brengen. Als je jezelf minder dan 48 uur van tevoren afmeldt, zijn we helaas genoodzaakt 50 euro aan je door te berekenen vanwege gemaakte kosten.

Online aanmelden

Zodra de aanmelding geopend is, vind je hier een link naar het inschrijfformulier.