Traumadagen 2024 - To fix or to Replace?

Op 14 en 15 november 2024 vinden de jaarlijkse Traumadagen weer plaats in de RAI Amsterdam. Het thema is ‘To Fix or Replace’. Hierbij staan de vragen centraal wanneer je letsel herstelt en onder welke omstandigheden je een prothese plaatst. Tientallen traumaspecialisten delen hun kennis en ervaring op dit gebied en informeren je over de nieuwste ontwikkelingen. Mis het niet, meld je aan en profiteer vandaag nog van de scherpe Early Bird tarieven!

Billboard Traumadagen 2024

Nationaal evenement

Tijdens het evenement komen jaarlijks ruim 650 traumachirurgen uit heel Nederland bij elkaar om kennis uit te wisselen, samenwerking te stimuleren en projecten te faciliteren.

Vooraanstaande experts presenteren 'State of the Art' onderzoeken en technieken. Alle grote namen uit de trauma-/patiëntenzorg zijn vertegenwoordigd.

Afwisselend boeiend programma

De congrescommissie heeft weer een afwisselend en boeiend programma samengesteld, met onder andere battles, keynote lectures, discussies, vrije voordrachten en posters!

Ook de LVO is beide dagen aanwezig met een aantal inspirerende parallelsessies in een eigen zaal.

Traumadagen 2022 met opening door Minister Ernst Kuipers

Opening van eerdere Traumadagen door Minister Ernst Kuipers

 

Naast het wetenschappelijke programma is er ook ruim gelegenheid om sprekers en andere deelnemers informeel te ontmoeten.

De eerste dag van het evenement, donderdag 14 november 2024, wordt afgesloten met een gezellig diner en groot feest.

Nieuwste apparatuur

Industriële partners uit de traumazorg zijn tijdens het evenement ook ruimschoots vertegenwoordigd. Zij tonen de nieuwste apparatuur en vertellen over de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Enkele deelnemers:

  • DePuy Synthes;
  • Stryker Nederland;
  • Pro-Motion Medical;
  • Mathys Medical (Enovis);
  • Arthrex;
  • BoneSupport.

Organisatie

De organisatie is in handen van Stichting Traumatologie Nederland. Er wordt samengewerkt met een groot aantal wetenschappelijke partners, zoals:

  • Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie (NVT);
  • Nederlandse Vereniging voor Orthopaedische Traumatologie (NVOT);
  • Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO);
  • Netwerk Traumarevalidatie Nederland.
Banner Traumadagen 2024

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je terecht op de congreswebsite. Je kunt ook bellen met 06-24195498 of een e-mail sturen naar stn@trauma.nl.  

Tot en met 1 september 2024 gelden scherpe Early Bird tarieven. Dus zorg dat je er snel bij bent en meld je nu alvast aan via de congreswebsite.

 

Ja, ik meld me aan!

 

Graag zien we je op 14 en 15 november 2024, tot dan!