Meld je aan voor Van Straten Medical Young Professional Award

Ga je binnenkort afstuderen of ben je bijna afgestudeerd? Ben je trots op je scriptie of heb je belangrijk onderzoek verricht? Laat het de wereld weten en stuur je scriptie of afstudeerproject in voor de Van Straten Medical Young Professional Award! (foto's: Ivonne Zijp)

Genomindeerden YPA 2023

Delen van kennis

De Award-verkiezing is een jaarlijkse competitie voor jonge operatieassistenten, de Young Professionals dus. Het mooie van deze Award is dat de belangrijke kennis die aanstormende talenten hebben opgedaan gedeeld wordt. Zo blijft de kennis niet beperkt tot het eigen ziekenhuis.

Mooie prijzen te winnen

De eerste prijs bestaat uit het Young Professional Award-beeld, een geldbedrag van 250 euro én een artikel in het vakblad voor operatieassistenten Operationeel. Winnaars van de tweede en derde prijs krijgen ook een vermelding in Operationeel.

Tamara Pater en Ron op de Weegh met de Young Professional Award

Deze competitie wordt georganiseerd door de Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO), in samenwerking met Van Straten Medical, leverancier van chirurgisch instrumentarium.

Hoe kun je meedoen?

Stuur vóór 1 juni 2024 je vakwerk of afstudeerproject naar onderwijs@lvo.nl. De Commissie Onderwijs van de LVO beoordeelt de inzendingen en nomineert de Young Professionals.

Tijdens de Praktijkbegeleiders, werkbegeleiders en studentendag op dinsdag 1 oktober 2024 kunnen de genomineerden hun project middels een pitch presenteren. De Commissie Onderwijs kiest dan, samen met een vertegenwoordiger van Van Straten Medical, de winnaar en deze zal tijdens deze dag de prijs in ontvangst mogen nemen.

Tijdens het congres van de LVO wordt de winnaar tevens van harte uitgenodigd de pitch presentatie nogmaals te houden.

Afbeelding van de Van Straten Medical Young Professional Award