Bedenk een slogan voor de LVO en win een lunch voor je afdeling

De LVO is op zoek naar een nieuwe slogan; eentje die nóg beter aansluit bij de doelstellingen van de vereniging. Daarom schrijven we een prijsvraag uit! Degene die de beste slogan aanlevert, wint een lunch voor alle operatieassistenten van de afdeling. Dus klim in je pen en doe mee!

Juichende vrouw achter laptop

Waarom een prijsvraag?

Zoals je vast nog wel zult weten was jarenlang onze slogan:

"De LVO, het juiste instrument voor de toekomst!"

Maar, hierover waren we na verloop van tijd toch niet helemaal tevreden. Daarom gingen we op zoek naar een nieuwe. Tijdens het ontwerp van de website kwamen we op het volgende idee:

"De LVO helpt jou groeien; wij organiseren, verbinden en stimuleren".

Al een stuk beter, maar nog nét niet helemaal naar onze zin. Wij hebben het idee dat jullie veel beter in staat zijn een slogan te verzinnen, die past bij het doel van de vereniging en aansluit bij de behoeften van de leden. Daarom schrijven we een prijsvraag uit onder alle operatieassistenten in Nederland, met als doel de beste slogan te vinden. Doe jij ook mee? Je maakt kans op een lunch voor alle operatieassistenten van je afdeling!

De nieuwe slogan

De nieuwe slogan moet kort en krachtig zijn. Het kan 1 zin zijn, maar het mogen ook 2 zinnen zijn - bijvoorbeeld zoals een titel en een ondertitel.

Verder moet de slogan aansluiten op de doelstellingen van de vereniging. Ook moet het verwoorden wat onze kernwaarden zijn, of wat de kernwaarden naar jouw idee zouden moeten zijn; de drijfveren die laten zien waar de LVO voor staat.

Tot slot moet de slogan geschikt zijn voor toepassing in alle communicatie-uitingen van de LVO. Denk aan de website, de LVO-app, de sociale media, de nieuwsbrief en het magazine Operationeel. De slogan moet ook gebruikt kunnen worden bij promotie-activiteiten tijdens evenementen.

Hoe kun je meedoen?

Als jij een goed idee hebt, stuur je je voorstel in via e-mail naar prvoorlichting@lvo.nl

Geef in je bericht niet alleen aan wat de slogan is, maar ook hoe je tot je idee bent gekomen en waarom je denkt dat de slogan bij de LVO past. Vermeld in je e-mail verder de volgende gegevens:

  • Je naam;
  • Je e-mailadres;
  • De naam van je werkgever;
  • De afdeling/operatiekamer waarop je werkt.

Je kunt meeedoen tot en met uiterlijk zondag 14 mei 2023. Degene die de beste slogan aanlevert, wint een lunch voor de operatieassistenten van de hele afdeling. Dus werk jij als operatieassistent en weet je een inspirerende slogan die past bij de doelstellingen van de LVO? Stuur dan snel je voorstel in en maak kans op die lunch voor alle operatieassistenten van je afdeling!

Wij kijken uit naar jullie ideeën, veel succes!

 

Het bestuur van de LVO