Bouw mee aan de toekomst, word lid van de Studentenraad!

Op 3 oktober 2023 staat de PB-/WB-/Studentendag gepland. Tijdens deze dag staat een interactieve sessie op het programma. Het idee is om dan een 'Studentenraad' op te richten. De sessie wordt georganiseerd door Thomas Kerres en Gaby van Iersel van de LVO. Help jij mee bouwen aan de toekomst van studenten? (foto credits: Buro Milennial via Pexels)

Studenten in overleg op de trap voor een school

Jouw ideeën en wensen

Wat is een ‘Studentenraad’ nu eigenlijk? Het antwoord ligt bij jou!

Tijdens dit middagonderdeel van de PB-/WB-/Studentendag draait alles om jouw ideeën en wensen. Samen gaan we aan de slag om te zien welke vorm van club, organisatie, groep, raad of corps jij interessant vindt om de belangen van studenten te vertegenwoordigen. Dat kan binnen de LVO zijn, maar ook binnen het hele vakgebied. De LVO is er om jou te helpen dit te realiseren!

De naam, titel, samenstelling en zelfs leeftijdsgrenzen bepaal je zelf. Het is dus jouw kans om invloed uit te oefenen en jouw stem te laten horen.

Activiteiten voor studenten

Maar dat is nog niet alles – we willen ook graag jouw input over mogelijke activiteiten. Wat vind je leuk en zinvol om te organiseren?

De nieuwe organisatie is van jullie, voor jullie. Het is exclusief voor studenten, en we willen niets liever dan jouw ideeën tot leven brengen. Mis deze kans dus niet en bouw direct al mee aan de toekomst van studenten.

Tot 3 oktober 2023!

Voor degenen die zich hebben aangemeld voor de PB-/WB-/Studentendag: schrijf je ideeën alvast op en neem ze mee op 3 oktober 2023. We kijken er naar uit om met jullie de toekomst van de Studentenraad te verkennen en er samen iets moois van te maken!