Daan Koeleveld bedenkt winnende slogan: De LVO, het instrument voor de OK van morgen

Enige tijd geleden schreven wij een wedstrijd uit om een nieuwe slogan voor de LVO te bedenken. Er kwamen veel goede inzendingen binnen. Winnaar werd Daan Koeleveld, teamleider van de OK van het Amsterdam UMC, locatie VUMC. Zijn winnende slogan: 'De LVO, het instrument voor de OK van morgen'. De LVO ging bij Daan op bezoek om hem te feliciteren en natuurlijk zijn prijs uit te reiken!

Daan Koeleveld en Thomas Kerres

Prijsvraag slogan

De LVO was op zoek naar een nieuwe slogan die beter aansloot bij de doelstellingen van de vereniging. Daarom organiseerden we een prijsvraag. Leden van de LVO konden een voorstel indienen, met een korte motivatie waarom de slogan past bij het doel van de vereniging en de behoeften van de leden.

Winnend voorstel

De prijsvraag leverde een flinke aantal goede voorstellen op. Het was leuk om te zien met welke ideeën de leden kwamen.

Na zorgvuldige beoordeling van alle inzendingen is gekozen voor de slogan van Daan Koeleveld, teamleider van de OK van het Amsterdam UMC, locatie VUMC. Zijn winnende voorstel was: “De LVO, het instrument voor de OK van morgen”.

 

Daan Koeleveld met gebak bij OK10

LVO cruciaal instrument

Daan diende verschillende voorstellen in. Zijn motivatie voor de winnende slogan was als volgt:

“Deze slogan benadrukt dat de LVO een cruciaal 'instrument' is bij het vormgeven van de toekomst van de operatiekamers. De slogan suggereert dat de LVO voorop loopt op het gebied van vernieuwing en innovatie in de OK. Het biedt een frisse kijk op de oude slogan.

Ik heb deze suggestie gedaan omdat deze kort en krachtig is, aansluit bij de doelstellingen van LVO en geschikt is voor gebruik in alle communicatie-uitingen. Ik hoop dat deze suggestie jullie inspireert.”

Daan Koeleveld met Limburgse vlaai

Verse Limburgse vlaai

Op 21 december 2023 brachten Hennie Mulder (penningmeester) en Thomas Kerres (PR & Voorlichting) namens de LVO een bezoek aan Daan om de prijs uit te reiken. Thomas had speciaal voor de gelegenheid versgebakken vlaaien uit Zuid-Limburg meegenomen.

Daan is een enthousiaste leidinggevende, die terecht trots is op zijn mooie en moderne afdeling. Met veel plezier liet hij ons zijn OK-complex zien.

Daan, nogmaals gefeliciteerd! We zullen je slogan snel inzetten, omdat deze de idealen van de LVO nog beter benadrukt. Dank je wel!

Daan Koeleveld op de afdeling met collega's