Jonah Hill en Marie-Anne Vermeulen tijdens Studentendag over persoonlijkheid in de Perioperatieve Zorg

Het is bijna zover: de LVO Studentendag staat voor de deur! Twee van de sprekers dit jaar zijn Jonah Hill en Marie-Anne Vermeulen. Zij presenteren de fascinerende resultaten van hun onderzoek naar de persoonlijkheidskenmerken van anesthesiemedewerkers en operatieassistenten. Een actueel thema dat raakt aan de toekomst van personeelsselectie en opleiding in de zorg. Zorg dat je erbij bent, want het aantal plaatsen is beperkt en de aanmeldingen stromen binnen!

Jonah Hill en Marie-Anne Vermeulen

De uitdagende wereld van de perioperatieve zorg

In de snel veranderende wereld van de gezondheidszorg, waar technologische innovaties de norm zijn en de druk op zorgverleners toeneemt, is de rol van anesthesiemedewerkers en operatieassistenten essentieel. Deze professionals werken in een complexe en veeleisende omgeving waarin samenwerking en technologische bekwaamheid hand in hand gaan.

Wat maakt Iemand geschikt?

Maar wat maakt iemand geschikt om in zo’n uitdagende setting te werken? Welke persoonlijkheidskenmerken zijn belangrijk om succesvol te kunnen leren en werken in de perioperatieve zorg?

Inzichten uit onderzoek

Tijdens de presentatie van Jonah Hill en Marie-Anne Vermeulen delen zij de resultaten van hun recente, wetenschappelijke onderzoek. In dit onderzoek zijn de persoonlijkheidskenmerken van Nederlandse anesthesiemedewerkers en operatieassistenten vergeleken met die van de algemene Nederlandse bevolking. Deze inzichten bieden waardevolle informatie voor de toekomst van personeelsselectie en opleiding in de zorg.


Terugblik Studentendag 2023

Bekijk hieronder een terugblik op de zeer succesvolle PB-/WB-/Studentendag van 2023.

 

 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de PB-/WB-/Studentendag 2024 en het programma vind je op onze evenementenpagina.

Je kunt jezelf ook al direct aanmelden via een online formulier. Na het versturen ontvang je via e-mail een bevestiging. Vervolgens sturen wij je een factuur. Na betaling is je aanmelding definitief.

Ben je LVO lid? Dan kost deze leerzame dag €100,-
Indien je (nog) geen lid bent zijn de kosten voor inschrijving € 125,-

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en de aanmeldingen stromen binnen; vol is vol!