Kwaliteitsdag OK 2024: Corrie Broks en co over de Kale Waarheid met het Hart

Nog anderhalve maand, dan is het zover: op 7 maart 2024 organiseren wij, in samenwerking met de BRV, VDSMH, NVAM en SVN, de Kwaliteitsdag OK 2024. Het thema is 'Kwaliteit in de toekomst'. Dit jaar hebben wij onder anderen Corrie Broks en co uitgenodigd; tijdens een vermakelijk theateroptreden vertellen zij ons alles over communicatie zonder er omheen te draaien. Heb je jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, en noteer deze dag in je agenda! (foto: foTONgrafie)

Corrie en Madeleine Broks

Lieve allemaal,

Wat leuk dat wij 7 maart  tijdens de kwaliteitsdag OK een onderdeel mogen verzorgen! Wij zijn Corrie Broks en co en wij “Thealeren”. We brengen theater en leren samen om zaken die aandacht behoeven onder de aandacht te brengen. Deze keer komen Tiny en Tonny bij jullie langs, de kletskousen van elke organisatie.

Tiny en Tonny

Tiny en Tonny bespreken de dagelijkse praktijk, daar waar het gaat om samenwerken, feedback en communicatie, en weerstand tegen verandering. We gaan aan de slag met de Kale Waarheid met het Hart: “Hoe zeg ik datgene wat ik echt wil zeggen, zonder eromheen te draaien?”

Jullie blijven veilig op je stoel, wij spelen voor jullie! Geen rollenspellen. Alles wat wij laten zien en horen, dient als handvat ter discussie.

Tot 7 maart 2024!

Groeten Corrie en Madeleine

 


Impressie optreden

Hieronder een impressie van een optreden van Corrie Broks en co in het Gelre Ziekenhuis.

 

 


 

Kwaliteitsdag OK 2024

De Kwaliteitsdag OK 2024 vindt plaats in het prachtige Gooiland in Hilversum. Het thema is ‘Kwaliteit in de toekomst’. Het evenement is bedoeld voor alle kwaliteitsmedewerkers in de zorg, en loopt parallel aan het LVO Congres 2024. Als je jezelf aanmeldt voor de Kwaliteitsdag, kun je ook gebruikmaken van de beursvloer én de slotpresentatie van het congres bijwonen ('Zorg voor het klimaat' door Maurice Middendorp, Meteoroloog RTL/Buienradar). Reden genoeg om je in te schrijven!

Bekijk het volledige programma van de Kwaliteitsdag »

 

Kwaliteitsdag OK

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de Kwaliteitsdag OK 2024, inclusief uitgebreid programma, vind je op onze evenementenpagina.

Meld je snel aan en reserveer 7 en 8 maart 2023 alvast in je agenda!

 

Ja, ik meld me aan!