LVO Congres 2024: Denise Hilling over de toekomst van fluorescentie-geleide chirurgie

Afgelopen dagen heb je wellicht al veel sprekers van het LVO Congres 2024 voorbij zien komen. Vandaag maken we nog iemand bekend: Denise Hilling. Denise vertelt tijdens het congres over de toekomst van fluorescentie-geleide chirurgie. In dit bericht een introductie door haarzelf. Heb je jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan snel, en mis niets van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied!

Denise Hilling

De toekomst van fluorescentie-geleide chirurgie

"Met behulp van fluorescentie-geleide chirurgie kunnen structuren of de doorbloeding van weefsel tijdens de operatie beter zichtbaar worden gemaakt. De techniek raakt steeds meer ingeburgerd in de standaardbehandeling van patiënten. Tijdens deze presentatie zal ik het toekomstperspectief van fluorescentie-geleide chirurgie schetsen."

 

Recent nog een ingreep gedaan bij een locally advanced tumor van het rectum. Fluorescentie was een eye opener voor mij en zal voor de toekomst wat mij betreft de norm moeten worden.
Joost van der Sijp, Chirurg-Oncoloog HMC

Over Denise Hilling

Dr. Denise Hilling is Oncologisch en Gastrointestinaal Chirurg in het Erasmus MC. Samen met Dr. Stijn Keereweer (Hoofd-Hals chirurg) leidt zij hier de Fluorescence Guided Surgery Group.

Daarnaast heeft zij een onderzoeksaanstelling in het LUMC in de Image Guided Surgery group van Dr. Alexander Vahrmeijer. Zij is tevens voorzitter en medeoprichter van de Dutch Fluorescence Guided Surgery group.


LVO Congres 2024

Het LVO congres 2024 vindt plaats in het prachtige Gooiland in Hilversum. Het thema is ‘Reis naar de toekomst’. Vooraanstaande zorgprofessionals vertellen over de innovaties in hun vakgebied. Ook delen zij hun visie op de Green Deal. Al met al een super inspirerend evenement dat je niet mag missen; niet alleen interessant voor operatieassistenten, maar ook voor alle andere zorgprofessionals!

Robot op poster van LVO Congres 2024

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het LVO Congres 2024, inclusief uitgebreid programma, vind je op onze evenementenpagina.

Meld je snel aan, profiteer nog van de vroegboekkorting, en reserveer 7 en 8 maart 2023 alvast in je agenda!

 

Ja, ik meld me aan!