LVO Congres 2024: Lagerhuisdebat over simulatieonderwijs en toekomst LVO

Hoe kan virtual reality het praktijkonderwijs voor operatiekamermedewerkers transformeren? En hoe zou de toekomst van de LVO eruit moeten zien? Als deze vragen je intrigeren, en je wilt hierover graag meepraten, meld je dan aan voor het LVO Congres 2024 en bezoek in ieder geval het Lagerhuisdebat (Madelon Panman) met nieuws van de LVO (bestuur LVO). Jouw mening telt, dus laat je stem horen!

Virtual reality in praktijkonderwijs

Lagerhuisdebat over simulatieonderwijs

Tijdens het Lagerhuisdebat zal Madelon Panman, werkzaam bij het Erasmus MC en lid van het programmateam van DUTCH, ons alles vertellen over de toekomst van het praktijkonderwijs.

DUTCH, een simulatieonderwijsproject waarbij ook de LVO betrokken is, streeft naar een andere inrichting van praktijkonderwijs. Het project ontwikkelt mogelijkheden om zo'n 50% van de praktijkuren te vervangen door fysieke of virtuele simulatie, wat resulteert in een hogere opleidingscapaciteit en een verlichting van de druk. Madelon Panman zal tijdens het congres de praktische aspecten belichten en het gesprek met ons aangaan.

Bekijk hieronder de pitch van DUTCH opleidingen.

 

 

Gesprek over toekomst LVO

Na het Lagerhuisdebat nodigt het LVO-bestuur jullie uit voor een informele dialoog over de rol van de LVO. Wat betekent de LVO voor jou? Wat zijn je verwachtingen en vooral, wat mogen jullie als operatieassistenten verwachten van de toekomst van de beroepsvereniging?

Wij streven naar een sterke verbinding met onze leden en staan open voor al jullie suggesties.

Kortom: stel je vragen en ga met ons in gesprek.

Robot op poster van LVO Congres 2024

Meld je aan voor het LVO Congres

Mis deze kans niet om mee te praten over de toekomst van praktijkonderwijs en de LVO. Meld je nu aan voor het LVO Congres en bouw mee aan een veelbelovende toekomst voor operatieassistenten!