LVO feliciteert gediplomeerde operatieassistenten Amstel Academie

Vorige week was een feestelijke dag op de Amstel Academie, waar maar liefst 40 studenten van de opleidingen tot operatieassistent en anesthesiemedewerker hun diploma in ontvangst mochten nemen. Na het houden van hun afsluitende pitch en het afleggen van de eed, werd dit bijzondere moment gevierd samen met familie, vrienden en collega’s uit verschillende ziekenhuizen. De Landelijke Vereniging van Operatieassistenten (LVO) feliciteert deze geslaagden van harte en wenst hen veel succes en werkplezier in hun loopbaan!

Geslaagde operatieassistenten Amstel Academie 2024

Vol vertrouwen aan de slag

Het behalen van dit diploma is het resultaat van drie jaar hard werken, zowel op theoretisch als praktisch vlak. De LVO wil naast de studenten ook de werkbegeleiders en opleiders bedanken, die de afgelopen jaren intensief hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze zorgprofessionals. Dankzij hun goede begeleiding kunnen deze nieuwe anesthesiemedewerkers en operatieassistenten nu vol vertrouwen aan de slag in de operatiekamer.

Opleiding tot operatieassistent aan de Amstel Academie

De opleiding tot operatieassistent aan de Amstel Academie is een uitdagende en praktijkgerichte opleiding, waarbij studenten de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot volwaardige professionals in de operatiekamer. Gedurende drie jaar leren zij alles over operatietechnieken, samenwerking in een operatieteam en het gebruik van geavanceerde apparatuur. De opleiding biedt een afwisselend traject, waarbij theorie en praktijk nauw met elkaar verbonden zijn.

Meer informatie en aanmelden

Ben je nu enthousiast geworden, en zie je zo'n opleiding ook wel zitten? Lees dan alles hierover op de website van het Amsterdam UMC:

Wie weet, neem jij over een paar jaar ook je diploma vol trots in ontvangst!

Blijf jezelf ontwikkelen: meld je aan voor de LVO Studentendag!

Ben jij een student, werkbegeleider of praktijkbegeleider? Meld je dan aan voor de jaarlijkse Praktijkbegeleiders-, Werkbegeleiders- en Studentendag van de LVO. Dit evenement biedt een uitgelezen kans om ervaringen te delen, nieuwe inzichten op te doen en je netwerk uit te breiden. Het is dé dag om te leren van inspirerende sprekers en collega’s uit het vakgebied. Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!