LVO trakteert op de Dag van de Operatieassistent!

Op 15 februari 2024 vieren we de Dag van de Operatieassistent, een dag die voor ons van grote betekenis is. Het is een moment waarop we stilstaan bij het belangrijke werk dat operatieassistenten verrichten en waarop we onze waardering voor hen willen uitspreken. Als blijk van waardering trakteren we elk jaar de afdelingen die collectief lid zijn op een overheerlijke taart!

taart op de dag van de operatieassistent

Woord van dank

Operatieassistenten leveren dag in dag uit een zeer belangrijke bijdrage aan de gezondheidszorg. Jullie toewijding, professionaliteit en zorgzaamheid maken een verschil in het leven van patiënten. Namens de LVO willen we jullie hartelijk danken voor jullie mooie, inspirerende en vooral belangrijke werk.

Steun en sterktewensen

In deze uitdagende tijden willen we ook onze steun en sterktewensen uitspreken aan alle operatieassistenten die te maken hebben met de gevolgen van long-COVID of andere moeilijkheden ervaren bij het uitoefenen van hun vak. We staan achter jullie en wensen jullie veel kracht en doorzettingsvermogen bij het herstel en het bouwen aan jullie toekomst.

De LVO trakteert

Als blijk van waardering en als stimulans om de LVO te versterken, bieden we een speciaal cadeautje aan: wanneer een afdeling collectief alle operatieassistenten aanmeldt als lid van de LVO, trakteren wij deze afdeling elk jaar, op de Dag van de Operatieassistent, op een overheerlijke taart!

 

taart als caeautje op de dag van de operatieassistent

Voordelen lidmaatschap

Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om lid te worden. Welke voordelen zijn er nog meer? Samen staan we sterker en kunnen we erkenning krijgen voor de professionaliteit van ons vak, bijvoorbeeld via registratie in het BIG-register.

Overhandiging Beroepsprofiel van de Operatieassistent aan minister Conny Helder

Bovendien bieden we je uitbreiding van je professionele netwerk, toegang tot het LVO-kwaliteitsregister, korting op het jaarlijkse LVO-Congres, voordelige lidmaatschapstarieven bij vakbond NU’91, juridische ondersteuning bij arbeidsconflicten en praktische middelen en ondersteunende tools. Als bonus ontvang je ook nog eens vier keer per jaar het vakblad Operationeel in de bus!


Terugblik LVO Congres 2023

Het congres van 2023 stond in het teken van duurzaamheid en de groene OK. Het evenement was drukbezocht en leverde ontzettend veel positieve reacties op!

Heb jij jezelf al aangemeld voor het LVO Congres op 7 en 8 maart 2024? Doe dat dan nog snel »


Samen sterk bij de LVO

Sluit je aan bij de LVO en maak deel uit van een groep mensen die zich inzet voor de belangen van de operatieassistent. Samen kunnen we meer bereiken en onze stem laten horen. Meld je vandaag nog aan en ontdek de vele voordelen van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar ledenadministratie@lvo.nl »

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!