LVO Congres 2024: Stijn Nelen over kindertrauma

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart organiseren wij het LVO Congres 2024. Een van de sprekers is Stijn Nelen. Hij vertelt over kindertrauma, nog altijd één van de meest voorkomende doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Hieronder alvast een korte inleiding door Stijn zelf. Mis het niet en meld je aan voor deze inspirerende dag!

LVO Congres 2024, Stijn Nelen

Kindertrauma

"In april 2023 is in Nijmegen (Radboudumc - Amalia Kinderziekenhuis) officieel het Expertisecentrum voor Kindertrauma en Brandwondenzorg geopend. Kindertrauma is helaas nog altijd één van de meest voorkomende doodsoorzaken voor kinderen in Nederland. Door het oprichten van dit breed gedragen centrum en samenwerking met centra in de regio en ver daar buiten hopen we de zorg voor verongelukte kinderen in Nederland nog beter te maken."

Bekijk hieronder een reportage over de opening van het expertisecentrum, met een interview met Stijn Nelen.

 

Stijn Nelen

Stijn Nelen is Traumachirurg het Expertisecentrum Kindertrauma en Brandwondenzorg in het Radboudumc.

Bekijk het LinkedIn profiel van Stijn »


LVO Congres 2024

Het LVO congres 2024 vindt plaats in het prachtige Gooiland in Hilversum. Het thema is ‘Reis naar de toekomst’. Vooraanstaande zorgprofessionals vertellen over de innovaties in hun vakgebied. Ook delen zij hun visie op de Green Deal. Al met al een super inspirerend evenement dat je niet mag missen; niet alleen interessant voor operatieassistenten, maar ook voor alle andere zorgprofessionals!

Robot op poster van LVO Congres 2024

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het LVO Congres 2024, inclusief uitgebreid programma, vind je op onze evenementenpagina.

Meld je snel aan, profiteer nog van de vroegboekkorting, en reserveer 7 en 8 maart 2023 alvast in je agenda!

 

Ja, ik meld me aan!