< FAQ

Hoe kan ik de eerste keer inloggen op mijn nieuwe account?

Nieuwe website

Ben je lid van de LVO? Dan kun je gratis gebruikmaken van ons kwaliteitsregister. Je laat daarmee zien dat je jouw beroep en je eigen professionalisering serieus neemt. Op deze nieuwe website hebben alle leden een account gekregen. In dit bericht lees je hoe je de eerste keer kunt inloggen in dit nieuwe account.

Nieuw wachtwoord

Om toegang tot je account te krijgen, moet je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Je kunt een nieuw wachtwoord maken door op het inlogscherm (MijnLVO) te klikken op de link 'Wachtwoord vergeten?'. Als je hierop klikt, ontvang je een e-mail met een link naar een pagina waar je het nieuwe wachtwoord kunt invoeren. Het is belangrijk dat je hierbij het wachtwoord zélf kiest en dat het sterk genoeg is om jouw account te beschermen.

Vervolgens kun je met je gebruikersnaam (e-mailadres of lidnummer) en je nieuwe wachtwoord inloggen. Je komt dan op je profielpagina waar je zelf je portfolio kunt bijhouden.

Wat als het niet lukt

Als het niet lukt om jouw wachtwoord te wijzigen, kan dit komen doordat het e-mailadres dat bij ons bekend is niet meer actueel is. In dat geval kun je via e-mail contact opnemen met webmaster@lvo.nl.

Onze webmaster zal je dan verder helpen.